Chilitryffeleillä potkua loppusyksyyn – kokeile!
Suussa sulavat, mutta kepeästi potkaisevat chilitryffelit ovat mukava lahja – joko jollekin rakkaimmista tai sitten ihan itselle herkuteltavaksi hetkenä, jolloin tuntee ansainneensa jotain pientä ekstraa.
Ohje
2 dl kuohukermaa
300 g tummaa suklaata (70%)
50 g voita
0.5 dl tomusokeria
2 tl chilitahnaa
Pinnalle:
1 dl kaakaojauhetta
Kuumenna kerma kiehuvaksi. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu suklaa. Sekoita varovasti ja lisää voi ja sokeri. Anna jäähtyä.
Vatkaa seosta voimakkaasti puuhaarukalla ja mausta chilillä. Anna jäähtyä kylmässä muutamia tunteja. Muovaa kahdella lusikalla tai käsissä pallosiksi ja siivilöi päälle kaakaojauhetta. Anna jäähtyä jääkaapissa seuraavaan päivään.